Fotografie in opdracht

 

Wanneer het slecht weer is wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst naar een andere dag of wordt er gezocht naar een alternatieve locatie. Indien de fotoshoot gebonden is aan de dag, bijvoorbeeld tijdens evenementen, dan heb ik regenhoezen om mijn apparatuur te beschermen tegen de regen en kan de fotoshoot dus gewoon doorgaan.

 

Load More

Wanneer je geïnteresseerd bent in fotografie in opdracht van BEELD31, dan kan je hier kan je een offerte aanvragen waarna ik contact met je opneem. Aan de hand van je wensen maken we samen een plan waar alle details omtrent de fotoshoot in beschreven staan. Denk hierbij aan het concept, de locatie, het tijdstip, eventuele speciale wensen, etc. Vervolgens zullen zal ik een offerte opstellen. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, is het tijd voor de fotoshoot!

Allereerst maken we kennis met elkaar, wordt de locatie verkend en worden er testbeelden gemaakt. Afhankelijk van de fotografiediscipline (bedrijfsfotografie, evenementfotografie, interieur- en exterieurfotografie of portretfotografie) én jouw wensen wordt de verdere werkwijze bepaald.

Van de vele beelden die zijn geschoten tijdens de fotoshoot wordt een selectie gemaakt van de beste resultaten. In de offerte is besproken hoeveel beelden er worden aangeleverd. De beelden worden vervolgens zorgvuldig nabewerkt, zodat ze een frisse en opvallende uitstraling krijgen. Indien gewenst kunnen er nog overige bewerkingen worden uitgevoerd. Ik bewerk de foto’s na in de programma’s Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

De nabewerkte beelden worden, vóór de afgesproken deadline, in hoge resolutie en in web resolutie via WeTransfer verzonden. Voor alle beelden die ik aanlever geldt onbeperkt gebruiksrecht. Hiermee mag je de beelden voor een onbeperkt aantal online en print doeleinden gebruiken, nu en in de toekomst. Na levering van de beelden nog hulp nodig? Bijvoorbeeld met het publiceren van de beelden? Laat het mij gerust weten, ik help graag.

Load More

Voor alle beelden die BEELD31 vanuit fotografie in opdracht aanlevert, geldt onbeperkt gebruiksrecht. Hiermee mag je de beelden voor een onbeperkt aantal online en print doeleinden gebruiken, nu en in de toekomst.

Load More

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.