Wat is je werkwijze?

Wanneer je geïnteresseerd bent in fotografie in opdracht van BEELD31, dan kan je hier kan je een offerte aanvragen waarna ik contact met je opneem. Aan de hand van je wensen maken we samen een plan waar alle details omtrent de fotoshoot in beschreven staan. Denk hierbij aan het concept, de locatie, het tijdstip, eventuele speciale wensen, etc. Vervolgens zullen zal ik een offerte opstellen. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, is het tijd voor de fotoshoot!

Allereerst maken we kennis met elkaar, wordt de locatie verkend en worden er testbeelden gemaakt. Afhankelijk van de fotografiediscipline (bedrijfsfotografie, evenementfotografie, interieur- en exterieurfotografie of portretfotografie) én jouw wensen wordt de verdere werkwijze bepaald.

Van de vele beelden die zijn geschoten tijdens de fotoshoot wordt een selectie gemaakt van de beste resultaten. In de offerte is besproken hoeveel beelden er worden aangeleverd. De beelden worden vervolgens zorgvuldig nabewerkt, zodat ze een frisse en opvallende uitstraling krijgen. Indien gewenst kunnen er nog overige bewerkingen worden uitgevoerd. Ik bewerk de foto’s na in de programma’s Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

De nabewerkte beelden worden, vóór de afgesproken deadline, in hoge resolutie en in web resolutie via WeTransfer verzonden. Voor alle beelden die ik aanlever geldt onbeperkt gebruiksrecht. Hiermee mag je de beelden voor een onbeperkt aantal online en print doeleinden gebruiken, nu en in de toekomst. Na levering van de beelden nog hulp nodig? Bijvoorbeeld met het publiceren van de beelden? Laat het mij gerust weten, ik help graag.

Geen reactie's

Geef een reactie